Ik Denk Nog Vaak Aan Mijn Ex – Win Je Ex Terug!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het ene moment ben je super gelukkig met je partner en het andere moment is de relatie plotseling verbroken. Jij voelt je verlaten en aan de kant gezet. Ook ben je stiekem toch wel boos, onder andere op jezelf. Je hebt helemaal niet aan zien komen dat je ex van plan was om het uit te maken. Je ex dacht er dus al langer over na om het uit te maken. Je ex denkt namelijk niet opeens op een dag dat je ex de relatie gaat verbreken. Hier gaan allerlei dingen aan vooraf. Dat maakt de klap voor jou natuurlijk niet minder hard.

Ik denk nog vaak aan mijn ex

Jij denkt waarschijnlijk nog vaak aan jouw ex. Dat is ook helemaal niet gek. Niemand vergeet zijn ex in een dag. Je gaat denken aan alle leuke dingen die jullie samen hebben meegemaakt. Toch moet je je ook bedenken wat er niet goed zat in de relatie. Het is namelijk niet voor niks uit gegaan. Lag het probleem voornamelijk bij jou of heeft je ex een probleem? Denk hier goed over na!

Jij wil je ex nu weer terug krijgen. Een logische reactie op de breuk. Jouw ex is de ware en die wil je niet laten lopen. Maar je moet eerst wel wat tijd nemen om dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Zoek in dat geval geen contact met je ex, want die heeft net als jij tijd nodig om dingen te verwerken.

Jullie gaan een nieuwe start tegemoet. Je gaat weer contact zoeken met je ex en dat vind je natuurlijk heel spannend. Waarschijnlijk wil jouw ex ook wel weer contact met jou. Spreek iets af samen en heb samen een gezellige dag. Je kan hierbij een beetje subtiel flirten, maar doe dit niet te opzichtig. Je wil je ex niet de indruk geven dat je wanhopig bent om je ex terug te krijgen!

Als je meer tips nodig hebt raad ik je het boek en coaching programma van Michelle vd Berghe aan. Zij is een relatiecoach met een website die gericht is op mensen met liefdesverdriet en mensen die hun ex terug willen. In haar boek vind je allerlei soorten tips om je liefje weer terug te winnen. Michelle vd Berghe is zeer succesvol met haar goede tips en heeft inmiddels al honderden mensen geholpen. Zij zijn inmiddels weer gelukkig samen met hun ex!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.