Je Ex Terug In 30 Dagen? Dat Kan!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Het is voor jou nu duidelijk. Misschien waren er de laatste tijd in jouw relatie meer downs dan ups, en dan heeft de relatie geen zin meer. Jouw ex heeft het daarom nu uitgemaakt en nu heb jij het gevoel dat je in je eentje door het leven moet. Je wilt eigenlijk geen andere partner, als het je ex niet is. Je denkt dat je nooit meer gelukkig zal worden en bent er helemaal kapot van. Een breuk is pijnlijk en deze pijn kan weken, tot maanden duren. Blijf niet te lang hangen in je verdriet, want het is nu tijd om je ex terug te winnen.

Je ex terug in 30 dagen

Het klinkt in jouw oren onmogelijk. Toch is het niet onmogelijk om je ex terug te krijgen in 30 dagen. Het zal een uitdaging worden, maar daarom is het nog interessanter. Jij wil je ex dolgraag terug, en in deze aankomende 30 dagen kan je daaraan gaan werken. Voor deze 30 dagen heb ik een aantal tips om van jouw ex, weer je partner te maken!

Rust. Dit is het woord dat jouw relatie zal redden, of er in ieder geval voor gaat zorgen dat je ex jou niet opdringerig vindt. Rust is goed voor jullie beide om de dingen op een rijtje te zetten en om te realiseren dat je elkaar mist. Deze rust kan je ongeveer twee weken laten duren, zodat je zeker weet dat je niet opdringerig bent bij je ex. Je hebt nog 16 dagen de tijd om je plan uit te werken!

Je kan na deze twee weken weer contact zoeken en vragen of jullie samen kunnen lunchen, gewoon gezellig als vrienden. Bedenk dus goed dat het geen echte date is, en laat het hier ook niet teveel op lijken. De beste relaties komen uit vriendschappen. Versier je ex op een subtiele manier, en doe het niet te overdreven. Wees lief, lach veel en wees geïnteresseerd. Zeker weten dat je ex weer zal terug denken aan hoe leuk jullie samen waren en hoe leuk de tijden waren met jou.

Om het hele plan uit te werken zijn er nog meer tips nodig. Deze tips kun je vinden in het boek van Michelle vd Berghe. Deze kun je bestellen in de liefdesverdrietacademie. Je zult hier enorm veel van leren over je ex terug krijgen, maar ook over relaties in het algemeen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.