Hoe Kan Je Je Ex Terugkrijgen? Lees Het Boek Van Michelle!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Niet elke relatie kan stand houden, en helaas is dit ook bij jou gebeurd. Scheidingen en breuken van een relatie komen enorm veel voor. Het kan zijn dat je de breuk totaal niet aan zag komen, of dat je al een vaag vermoeden had. Blijkbaar liep jouw ex al langer met de gedachte om het uit te maken. Als je het totaal niet aan zag komen is de klap nog harder en je bent hier enorm verdrietig van. Dat is ook niet zo raar. Je moet het nu redden zonder jouw ware liefde en je was zo gewend dat je ex er altijd voor je was. Ineens kun je je ex niet meer zien en praten jullie waarschijnlijk ook niet meer met elkaar.

Hoe kan je je ex terugkrijgen?

Het is ten eerste belangrijk om wat tijd aan jezelf te besteden, en zo weinig mogelijk aan jouw verdriet. Je moet weer even wat energie krijgen en dingen gaan ondernemen. In de tussentijd is het goed dat je je ex even niet spreekt en geen enkel contact hebt. Zo kun je je volledig op jezelf richten. Ga leuke dingen doen, of dingen waar je de afgelopen tijd niet meer aan toe bent gekomen om je gedachten zoveel mogelijk te verzetten.

Na een aantal weken is de kans groot dat je ex heeft gemerkt dat je ex jou ook mist. Als jouw ex geen contact zoekt met jou, kun jij de kans aangrijpen om zelf contact te zoeken. Het is wel belangrijk om dit op een vriendelijke manier te doen, en om niet direct te laten zien dat je erop uit bent om je ex terug te winnen. Dit kan je ex namelijk afschrikken. Ga eerst een tijdje met je ex om als vrienden om de band weer een beetje op te bouwen.

Op een gegeven moment kun je op een subtiele manier gaan flirten met je ex. Ga samen iets leuks doen, of nodig je ex bij jou thuis uit. Wees lief voor je ex, maar wees hierin niet te overdreven. Verzorg jezelf van tevoren goed. Je kan bijvoorbeeld eens beginnen over een herinnering die jullie samen delen. Over een gebeurtenis die heel leuk was bijvoorbeeld. Dit doet je ex denken aan jullie relatie samen, en dat is nu juist goed.

Om je ex terug te winnen kun je ook het boek van Michelle vd Berghe bestellen!

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.