Hoe Komt Je Ex Bij Je Terug? Wij Helpen Je Ermee!

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Hoe komt je ex bij je terug? Als je met deze vraag in het hoofd rondloopt en je vraagt jezelf af waar je nu ‘in hemelsnaam’ mee bezig bent, wees gerust. Je bent zeker de eerste niet en je zal de laatste ook niet zijn. Het komt regelmatig voor dat mensen zich deze vraag stellen. Het is eigenlijk een positief teken. Het beëindigen van de relatie is nu verwerkt en je hebt de rust om de voorbije relatie min of meer objectief te beoordelen.

Het is voorbij

7 maanden na de scheiding. De draad van het leven is weer opgepakt. De wond is niet zo vers meer en het ergste leed is geleden. Verder, het leven gaat verder en bij de pakken neerzitten heeft nog nooit iemand geholpen. Het beëindigen van een relatie is altijd een ingrijpende gebeurtenis voor beide partijen.

Het sociale leven wordt weer opgepakt. Dat is natuurlijk even wennen. Je moet er weer alleen op uit. Alleen een bar of restaurant in lopen, alleen naar een verjaardag enzovoort. Niet altijd even leuk, maar het maakt je wel sterker en onafhankelijker.

Alleen

Ook al wil je de draad met je ex weer oppakken, het is best goed om even de tijd te nemen en een tijdje op je zelf te zijn. Alleen zijn heeft zijn voordelen. Je hoeft met niemand rekening te houden en je kan doen wat je wilt en wanneer je maar wilt. Doe dingen waarvan je in je relatie het idee had dat je die niet kon doen. Geniet ervan! Klinkt misschien raar, maar probeer de goede kanten van het alleen zijn te ontdekken.

Als je dit gedaan hebt en je loopt nog steeds met het idee rond om je ex voor je terug te winnen, dan ben je tenminste zeker van je zaak. Een relatie wordt niet voor niets beëindigd en het terug winnen van je ex is een serieuze zaak.

Twee weten meer dan een

Zoals gezegd, het opnieuw oppakken van een verbroken relatie is een serieuze zaak en je moet er niet licht over denken of haast bij hebben. In de aanvang is al gezegd: ‘ Je bent zeker de eerste niet’ die dit wil, velen zijn je al voorgegaan.

Als je echt zeker van je zaak bent, dan sta je er niet alleen voor, wij willen je helpen! Neem contact met ons op, er zijn hulpmiddelen die je van dienst kunnen zijn. Maak ook gebruik van de ervaringen die mensen op dit Blog met je willen delen. Zij hebben de weg die jij nu wilt inslaan, al geheel of gedeeltelijk gelopen.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.