Hoe Kan Je Je Ex Gek Maken?

Door Michelle Van Den Berghe | EX TERUG

Hoe kan je het een en ander zo manipuleren dat je ex weer helemaal gek van je wordt? Want dat is immers wat je wil. Je wilt je ex terug en bent bereidt er alles voor te doen. Natuurlijk besef je ook wel dat dat niet zo maar één, twee, drie gaat. Jullie ruzies die uiteindelijk tot de relatiebreuk leidden waren er ook niet van de één op de andere dag. Dat duurde ook weken, misschien wel maanden of langer.

Je ex gek maken? Weet waar je mee bezig bent

Om een hereniging met je ex te bewerkstelligen moet je niet overhaast handelen maar wel zachtjes tegen het spreekwoordelijke karretje blijven duwen. Je bent nu nog verdrietig en boos dat je aan de kant gezet bent. De reden doet er niet zo veel toe, jullie waren eens geliefden en helemaal gek van elkaar. Dat gevoel kan weer terugkomen, je moet net de manier weten om dat vlammetje weer aan te wakkeren. Hoe je dat moet doen kom je te weten als je het boek “hoe kan ik mijn ex terugwinnen” bestelt. Hierin wordt haarfijn uitgelegd hoe je je ex weer gek van je maken kan.

Geduld is een schone zaak

Stel je hebt het boek besteld en bent begonnen er in te lezen. We gaan er nu even van uit dat je het boek besteld en ontvangen hebt om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het relatie herstellingsplan. Let wel dat je alleen tot een goed resultaat kan komen als je precies doet wat er in het boek staat. Dus als je leest; zoek de eerste weken na de breuk geen contact of volg je ex niet, doe dat dan ook niet stiekem.

Je ex gek maken werkt uiteindelijk altijd

Het beïnvloed onwillekeurig je gedrag tegenover je ex als je onverhoopt mocht zien dat je ex contact met een ander heeft. Take it easy, time is on your side want jij hebt de kennis om je ex weer helemaal gek van jou te laten worden. Laat je ex een poosje het leven leiden waarvoor gekozen is op het moment dat jij buiten de deur gezet bent. Als jullie relatie echt zo goed was als dat jij denkt zal die nieuwe al gauw gaan vervelen en de heimwee naar jou toeslaan.

Wie is Michelle van den Berghe

Auteur, Relatie- Exterugcoach Michelle van den Berghe heeft een passie voor het helpen van mensen met relatieproblemen. Door de jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van deze mensen zijn haar tips en adviezen zeer succesvol gebleken.